Verhogen van de vloer en het maken en plaatsen van 2 dokhelters

Voor een transport bedrijf in Heerhugowaard hebben we de betonvloer verhoogt zodat deze op de hoogte kwam van een trailer. En aan de achterzijde van het pand hebben we de bestaande gevel weggehaald en er twee dokshelters gemaakt. 
De eerste werkzaamheden waren het weg slopen van de bestaande achtergevel op de plaats waar de dokshelters moesten komen. Wanneer dit gebeurd was kon er begonnen worden met het stellen van de bekisting voor de voor het betonnen geraamte waar de shelters in komen te liggen. Tijdens dit stellen van de bekisting is er gelijk rekening gehouden met de stalen constructie die in gestort moest worden. Na het storten van 5 m3 beton kon ook de rest van het staal worden gesteld. 
Toen was het verhogen van de achter liggende vloer aan de beurt. De vloer is 90 cm verhoogt zodat men direct van uit de trailer de spullen weg kan zetten. Hierbij was het eerste werk het op ze plek zetten van de keerwanden die er voor zorgen dat het zand netjes op zijn plek blijft. Als tweede kon er worden begonnen met het naar binnen rijden, uitvalken en aan trillen van het zand. Wanneer de 250 m3 zand binnen lag was het de beurt aan de wapening voor de nieuwe beton vloer. Vervolgens kon het beton worden gestort voor de vloer Na het drogen van de vloer zijn de elektrisch verstelbare plateaus geplaatst en is de hal weer in bedrijf genomen.


Het gestorte frame voor de shelters.

Het plaatsen van het resterende staal.

Het naar binnen rijden en aantillen van het zandbed.

Uitgevlakte zandbed.

Leggen van de wapening voor de betonvloer.

Het aan brengen van de buiten beplating.

Het eindresultaat!