Bedrijfsprofiel

profiel0.jpgAannemersbedrijf C.J. Entius is op gericht in 10-juni-1985 door Dhr. C.J.Entius zelf. Aann. Bedr. C.J Entius staat al ruim 30 jaar voor een goede kwaliteit bouwen. Wij zijn gespecialiseerd in aan/uitbouwen en gedeeltelijk of volledig renoveren van uw woning. Daarbij kunt u denken aan alle facetten van de bouw van erkers tot dakkapellen en van klein tot groot onderhoud Tevens bouwen wij uw volledige woning en of Bedrijfspand.

Wat ons bedrijf sterk maakt is dat wij al u zorgen omtrent de bouw uithanden kunnen nemen. Dat wil zeggen dat wij u een totaal pakket kunnen aanbieden van af het ontwerp tot aan het wonen. Terwijl u van alles op de hoogte blijft en op een goede manier bij de bouw wordt betrokken om zo alle wensen te verwezenlijken. Ook staan wij tijdens de bouw open voor allerlei wijzigingen om zo een goede en geschikte ruimte voor u te creëren.

Met onze ruime ervaring en eigen machinale werkplaats is niets te moeilijk om te bouwen. En kunnen wij zo goed als alles in eigenbeheer maken. Van kozijnen ramen deuren, tot authentieke details. Ook het volledig prefab maken van bepaalde onderdelen is voor ons geen probleem

profiel1.jpgprofiel2.jpgprofiel3.jpg

Daarom is ons motto ook “Hoe moeilijker hoe mooier”

Aannemers Bedrijf C.J. Entius staat voor duurzame kwaliteit. We schuwen ons niet om al u wensen te verwezenlijken. Als u op zoek bent naar een eerlijke, goede en betrouwbare aannemer neem dan snel contact met ons op. Voor een goed advies of een vrijblijvende offerte.