Verbouw te Alkmaar

Begin 2016 hebben we in Alkmaar een aan en verbouw gerealiseerd. Wij hebben bij deze woning een aanbouw gemaakt van ca. 6 meter breed en 2 meter diep. Tevens zijn alle kozijnen op de begane grond vervangen en zijn is er over de hoek een nieuwkozijn bij gekomen. Aan de binnenzijde van de begane grond is ook alles vernieuwd. Zo is de verwarming vervangen voor vloerverwarming en is al het elektra verplaatst en opnieuw aangebracht. Kijkt u naar de foto's om een goed beeld te krijgen van deze verbouwing.


Het uit graven van de aanbouw incl. het heien van twee stalenbuispalen.

Het aanbrengen van de funderingsbalk met de daarbij behorende wapening. En het leggen van de balk en broodjesvloer zodat het in een keer beton kan worden gestort wat een verkorting van de bouwtijd oplevert.

Tijdens dat de beton van de fundering en vloer uithard is er begonnen met het maken van de doorbraak van de aanbouw en het plaatsen van het staalportaal. Hiervoor moest de onderste laag van het metselwerk en betonmuur worden verwijderd. Zodat de stalenbal

Daarna was het tijd voor het plaatsen van alle nieuwe kozijnen.

Het aanbrengen van de balklaag voor het platdak van de aanbouw.

De binnen indeling met het daarbij behorende elektra en loodgieters werk ( De bak die u hier tegen het plafond aan ziet hangen is voor de afzuiging boven het nieuwe kook eiland).

Het glas is geplaatst de wanden en het plafond zijn bekleed met gips en de vloerverwarming is gelegd.

Aan de buiten zijde is al het houtwerk boven de kozijnen van de begane grond vervangen voor Keralit delen.