Aan en verbouw te Broek op Langedijk

Bij deze woning in broek op Langedijk hebben we de kap van de garage verlengt en de twee daken aan elkaar verbonden doormiddel van een stuk plat dak. Dit zodat er op de eerste verdieping een goede verbinding kwam tussen de eerste verdieping van de woning en de verdieping boven de garage. Deze extra ruimte is gebruikt voor het maken van een ruime overloop en een tweede badkamer. Tevens ontstaat er dan op begane grond een carpoort waardoor men niet meer de auto ramen hoeft te krabben in de winter. Aan de achter zijde van de woning is er een aanbouw gemaakt van 3 bij 5 meter voorzien van twee grote glaspuien. Dit met als doel de begane grond wat te vergrote zodat er een ruime eet keuken ontstond. 

De binnen zijde van de woning is volledig gestript. De dekvloer is verwijderd zodat er vloerverwarming op aangebracht kon worden. De gipsplaten van de wanden zijn verwijderd zodat de wand contact dozen konden worden verplaatst naar de gewenste posities. Het plafond is volledig gestript en daarna voorzien van de nieuwe leidingen voor de cv installatie voor de verdieping. Tevens zijn er 4 stalen balken in het plafond weggewerkt voor de nieuwe badkamer op de verdieping. Daarna is het plafond weer voorzien van nieuwe isolatie en gipsplaten.

Op de verdieping is een nieuwe badkamer gemaakt en zijn ook alle wanden en plafonds vernieuwd en voorzien van de nodige nieuwe leidingen en elektra.


Houten balklaag t.b.v. het verlengen van de kap van de garage.

De doorbraak van het woonhuis naar het dak van de garage.

Plat dak van de aanbouw is gemaakt en de stelkozijnen voor de kunstof puien zijn gesteld.

De Puien zijn geplaatst en op het dak is de doorloop ook klaar.

De Puien zijn geplaatst en op het dak is de doorloop ook klaar.

Eind resultaat van de verlengde kap van de garage met de carpoort er onder.