Verbouw shop tankstation Tesselaar

Voor het tankstation Tesselaar zijn wij gevraag om een ontwerp te maken voor het vergroten van de shop.

Dit om zo meer ruimte te creëren voor een grotere koffie/broodjes corner. Na een persoonlijk gesprek met de eigenaar waarbij deze aangaf wat het idee en de wensen waren. Hebben wij een 3d schets gemaakt om zo een beeld te kunnen geven van hoe het er na de verbouwing uit zou gaan zien.

Grote aandacht punten voor deze verbouwing waren :

  • De shop moest ten alle tijden door kunnen draaien.
  • De uitbreiding moest een apart geheel gaan vormen maar toch ook weer bij de shop aansluiten.
  • En het geheel moest binnen twee weken gerealiseerd worden.
  • Na het maken en goed keuring van de schets/ontwerp zijn we begonnen met de verbouwing van de shop.

 

Bij deze verbouwing viel alles onder onze begeleiding t/m de schilder. Alles werd dus klaar en bewoonbaar opgeleverd.


Als eerste wordt het gedeelte plafond en vloer uit de showroom verwijderd.

Tijdens het demonteren van het oude plafond worden gelijk de stelregels voor de Faai wanden aangebracht.

Daarna was de vloer aan de beurt. Omdat er in de showroom een vloer van straat klinker ligt is deze verwijderd en is er een nieuwe betonvloer aangebracht te plaatsen van de uitbreiding. ( Ook is op de foto's goed te zien dat rioollering voor de nieuwe ke

Vervolgens is er begonnen met het plaatsen van de Faai wanden. Deze wanden bestaan uit elementen van ca. 60 cm breed en zijn voor dit project voorzien van vinyl behang, waardoor deze na het plaatsen gelijk waren afgewerkt. Dit bracht wel met zich mee dat

Op deze twee foto's is goed te zien dat tijdens de opbouw van de hele uitbreiding de oude scheidingswand nog staat dit om de overlast in de bestaande shop zo beperkt mogelijk te houden.

Na het plaatsen van de wanden is de dekvloer aangebracht.

De wanden staan de dekvloer ligt nu is het plafond aan de beurd. Gekozen is om toch een systeemplafond toe te passen met de zelfde plaatafmetingen alleen een andere kleur en deze iets te laten zakken ten opzichte van het bestaande plafond. Dit om de uitbr

Tevens is de nieuwe keuken voor het personeel geplaats.

Het grote afwerken is begonnen. De tegels worden gelegd en de plafondplaten worden aangebracht. Dit was ook het moment om de oude scheidingswand weg te halen en voor een paar dagen de nieuwe ruimte afteschermen met een zeil.

Het zeil is verwijderd de lichten branden, de vloer is gedweild en het oude koffie meubel mocht nog een dag ze werk doen.

Het nieuwe meubel is geplaats net als de bar en de staan tafels.

Na een kleine twee weken verbouwen konden de broodjes de nieuwe oven in en werd de nieuwe shop feestelijk geopend. WIJ WENSEN TANKSTATION TESSELAAR EEN HELE GOEDE VERKOOP TOE.